Κυανόλευκος
Ακαδημίες

Δημήτρη Δασκαλόπουλε σε ευχαριστούμε!

Μετά από 8 χρόνια ως προπονητής στον Εθνικό Πειραιώς εκ των οποίων τα τελευταία τρία στα τμήματα Μίνι Κορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος αποχωρεί.

Μάλιστα το δέσιμό του με τα κορίτσια του «αυτοκράτορα» φάνηκε και στην αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση, που εξελίχθηκε υπό κλίμα συγκίνησης.

Η ανακοίνωση του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς αναφέρει:

«Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, γονείς και αθλήτριες των τμημάτων μίνι κορασίδων, κορασίδων και νεανίδων, αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο μετά από 3 χρόνια ως προπονητής των συγκεκριμένων τμημάτων και 8 χρόνων συνολικά ως προπονητής στις ακαδημίες του Εθνικου Ο.Φ.Π.Φ.

Ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος, υπήρξε αθλητής του «Αυτοκράτορα» ενώ αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην αναστήλωση των Ακαδημιών του.

Δημήτρη, σε ευχαριστούμε! Εις το επανιδείν»!

Ο ίδιος ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στον Εθνικό μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου και έγραψε:

«Κλείνοντας αυτή τη χρονιά και τον κύκλο μου στην ομάδα του Εθνικού Πειραιώς μετά από 8 χρόνια θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Εθνικού που όλα αυτά τα χρόνια με στήριξε και με εμπιστεύτηκε, τον Αντώνη τον Πρίντεζη, τη Δώρα Ιωαννίδου, τον Νίκο τον Ξυλούρη, τους αδελφούς Γιάννη και Ζάχο Μιχαλόπουλους τον Βαγγέλη τον Αναγνώστου τους εφόρους Παρασκευά Μηντζαρίδη, Κώστα Καλαφάτη, Γιάννη Θωμόπουλο και Λίνα Γιαπιτζή που ακούραστα όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας ήταν πάντα στο ίδιο μήκος κύματος με τα δικά μου πιστεύω. Τον Μέγα Φανή Κουντουδιο για τη βοήθεια και υποστήριξη του οπότε χρειάστηκε με τη σοφία του και φυσικά τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια τα παιδιά τους και κατάλαβαν σε μεγάλο βαθμό ότι όπως είχε πει και ο δικός μας Κρίστιαν Γκολεμεφ πρώτα αθλητής (πρωταθλητής) και μετά όλα τα άλλα!

Σας ευχαριστώ και εις το επανιδείν».

Β.Μ.

Πηγή: https://www.waterpolonews.gr/

Related Articles

Οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Εθνικού ξεκίνησαν

kyanoleukos

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΜΠΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

kyanoleukos

Οι εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Εθνικού Πειραιώς ξεκίνησαν!

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα