Κυανόλευκος
Πόλο

Ανανέωσαν οι Άλκηστη και Ιόλη Μπενέκου

Στον Εθνικό θα παίζουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Άλκηστη και Ιόλη Μπενέκου. «Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Άλκηστη και την Ιόλη Μπενέκου. Οι δύο αθλήτριες συμφώνησαν σε όλα με τον «Αυτοκράτορα» και τον υπεύθυνο της ομάδας, κ. Δημήτρη Κολοβό και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον Όμιλο. Η Άλκηστη με το σκουφάκι με το νούμερο #8 και η Ιόλη με το νούμερο #11 αποτέλεσαν κομβικά μέλη των «κυανόλευκων» φέτος και έδωσαν σημαντική ώθηση στην ομάδα στο να κατακτήσει το LEN TROPHY», αναφέρει ο Εθνικός.

Η Άλκηστη Μπενέκου είπε: «Χαίρομαι πολύ που θα παραμείνω στον Εθνικό Πειραιά και ευχαριστώ πολύ τον κ. Δημήτρη Κολοβό για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου, καθώς και για τη στήριξη του καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την επόμενη σεζόν, γιατί απ’ ότι φαίνεται ο Εθνικός θα γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικός. Υπάρχει έντονη διάθεση από όλους, ώστε να στηθεί κάτι ξεχωριστό για του χρόνου και αυτό έκανε την απόφαση μου να παραμείνω στον Όμιλο εύκολη»!

Η Ιόλη Μπενέκου από την πλευρά της ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την παραμονή μου στον Εθνικό Πειραιά. Ευχαριστώ τον κ. Δημήτρη Κολοβό για την εμπιστοσύνη του και τη στήριξη του για ακόμη μια χρονιά. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν, που θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστική από την περυσινή και εύχομαι να καταφέρουμε σαν ομάδα να πετύχουμε όλους μας τους στόχους σε Ευρώπη και Ελλάδα»!

Related Articles

Κατόπης: «Να βγάλουμε αθλήτριες υψηλού επιπέδου»!

kyanoleukos

To πάλεψε ο Εθνικός με Απόλλωνα

kyanoleukos

Ιωσήφ Βουράκης: «Υπομονή και σκληρή δουλειά – Δεν θα πουλήσω “Εθνικοφροσύνη”»!

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα